האם הריון או שארית אוביטרל

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/03/2024 | 03:32 | מאת: בר

עשיתי החזרה ביום רביעי 13.03 ולקחתי באותו יום מזרק שלם אוביטרל וגם 5 ימים קודם לקחתי כדי לתזמן ביוץ עשיתי היום בדיקה ויצא בטא 46 ופרוגסטרון 31 ואסטרדיול 2045 האם זה הריון או שעדיין זה שאריות אוביטרל? האם הפרוגסטרון תקין ?(לוקחת רק 6 דופסטון לאחר שהיה דימום מועט לפני כמה ימים ) ומה הסיכוי להריון תקין עם היסטוריה של שני הפלות שבוע 8 הפסיק דופק וחוץ רחמי אחד שטופל במטרוטקסט תודה רבה רבה

סביר שזה לא קשור לאוביטרל אבל כדאי לראות הכפלה בעוד יומיים. רמות הפרוגסטרון בסדר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית