טרם קיבלתי מחזור לאחר הפלה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/03/2024 | 19:55 | מאת: מטופלת

שלום, עברתי הפלה טבעית לפני 5 וחצי שבועות. כשבועיים וחצי אחריה הייתי אצל הרופא שזיהה התחלה של ביוץ, רירית 8, ולא היה נראה שיש שאריות מההפלה. מאז עברו כבר שלושה שבועות וטרם קיבלתי מחזור. אני לא בהריון חדש, אמנם לא בדקתי שהבטא התאפסה מאז ההפלה אבל לא היו יחסים. 1. מה יכולה להיות הסיבה שטרם קיבלתי את המחזור? 2. כמה זמן זה סביר לחכות ומה ניתן לעשות במידה ולא מקבלת בטווח האמור? 3. האם יש טעם לבדוק אם יש שאריות בטא למרות הבדיקה התקינה של הרופא? תודה רבה

1. שהביוץ קצת התאחר. 2. אם לא תקבלי את יכולה לעשות בדיקת דם לאסטרדיול ופרוגסטרון בעוד שבוע. 3. אפשר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית