בתולה ivf. ......

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/03/2024 | 20:21 | מאת: אני. ....

שלום בת 39 עשיתי טיפולים אצל רופא מוכר 4 שנים ללא הצלחה ותמיד היו ביצית או 2 להחזרה עד שכבר התייאשתי וקלתי אצלו תרומת ביציות ששום תרומה לא צלחה אני שמעתי עכשיו שהרופא מעורב בפרשייה ואני מחפשת רופא שיוכל לעשות לי הפריות באסותא תל אביב אני בתולה ועשיתי אץ כל הטיפולים בהרדמה באסותא וגם את המעקבים על. הבטן יש. לי את כל הבדיקות עשיתי צילום רחם והכל ההרדמה אני מחפשת רופא שיוכל לעשות לי את הטיפולים מה אתה חושב על כך? האם יש לך מטופלות במצב שלי? אשמח לדעת תודה דוקטור

יש רופאים רבים שיכולים לטפל בך באופן דומה באסותא ובבתי חולים אחרים.

23/03/2024 | 18:03 | מאת: בהמשך לתשובתך

האם אתה עובד עם אסותא? אשמח לבוא אליך

כן, עובד עם אסותא. בהצלחה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית