1PN כעבור יממה מהשאיבה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/03/2024 | 12:53 | מאת: רוני

שלום פרופ׳, נשאבו אתמול 3 ביציות. היום הרופא עדכן שכעבור 24 שעות נצפה בשלושתן גרעין אחד (1PN). הוא הציע להמשיך לעקוב ולנסות לגדל ליום 5. מאחר ושיטת ההפריה היא ICSI אני מבינה שהסיכויים להתפתחות תקינה אפסיים. האם זה אכן כך? או שבכ״ז קיים סיכוי לעובר תקין ולהריון אחרי הפריה ראשונית לא תקינה? וגם - למה זה קורה? האם בהכרח קשור באיכות הביציות? אציין שאני בת 39 עם רזרבה נמוכה. תמיד נשאבות מעט ביציות, אבל עד היום היו הפריות באחוז גבוה והתקבלו עוברים בדירוג מעולה.

הסיכוי לא גבוה, אבל אם יתפתח עובר יום 5 איכותי אז יש סיכוי סביר להיריון. בד"כ זה פונקציה של איכות הביציות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית