לפני החזרת עוברים יום 5

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/03/2024 | 10:14 | מאת: אלי

וסת הייתה ביום א הקודם יממה 3 לוסת אסטרוגן 198 בתא שלילי פרוגסטרון היה 15 לאחר תמיכה lh הינו 5 יום 12 לוסת אסטרדיול 1500 פרוגסטרון 1 לא נלקח. Us - ממצא ציסטי צלול 24 על 18 2 corpus lutes שהם 13-14 מ״מ הרופא חושב שמדובר בזקיק ולא ציסטה ורוצה להחזיר עוברים ביום ה אחרי אוביטרל היום . האם לא מדובר בציטה פונקציונאלית שצריך לחכות שתיעלם האם זה שייש גופיף צהוב לא אומר שהיה כבר ביוץ ?

בד"כ ציסטה קטנה לא אמורה להפריע להחזרה. לפי הפרוגסטרון הנמוך זה כנראה לא גופיף צהוב.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית