שאלה לגבי דמיון בין תרופות הורמונליות שונות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/03/2024 | 07:49 | מאת: יערה

היי פרופ זיידמן, אני אחרי הפלה, וקיבלתי פרוגילוטון כדי לייצר ווסת בתקווה ששארית ההפלה הקטנה שנותרה תצא עם הדימום. התחלתי את התרופה לפני יומיים והיא עושה לי ממש רע. רציתי לדעת אם אפשר לייצר את אותה השפעה של הפרוגילוטון ע״י אסטרופם ודופסטון או קרינון שאלו תרופות שקיבלתי לפני ובמהלך ההריון והגבתי אליהן הרבה יותר טוב. תודה רבה מראש על תשובתך

22/03/2024 | 08:43 | מאת: יערה

ואם התרופות האלו אכן מקבילות, האם תוכל לציין בבקשה איזה מינון שלהן מקביל לפרוגילוטון? תודה רבה

הטבליות הלבנות של הפרוגילוטון זהות לפרוגינובה ודומות לאסטרופם 2 מ"ג. הטבליות החומות דומות לשילוב של אסטרופם 2 מ"ג עם פרוגסטרון כמו דופסטון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית