דלקת בשתן במהלך טיפולים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/03/2024 | 21:12 | מאת: מטופלת

שלום פרופסור, התחלתי להזריק (גונאל 350) אתמול. לדעתי יש לי דלקת בשתן, אך אעשה תרבית רק ביום ראשון. הרופא משפחה הביא לי בנתיים זינט למקרה שהתרבית תהיה חיובית ואמר שאם ממש יצרוב להתחיל לקחת (כעת נסבל ביותר). מספר שאלות בנושא: 1. האם לדעתך יש לחכות לתרבית או עדיף להתחיל את האנטביוטיקה? 2.האם יש מניעה כלשהי לקחת את הזינט במהלך הטיפולים? 3. האם הדלקת בשתן יכולה להוות בעיה לסבב הטיפול הנוכחי? אם כן, באיזה שלב? שאיבה/החזרה

1. תלוי בתסמינים. 2. אם את רגישה לתכשיר. 3. אם זה יתפתח לדלקת חריפה של הכליות.

21/03/2024 | 22:53 | מאת: מטופלת

אם לא ידועה לי רגישות ובמידה ויש רק דלקת בשתן שלא התפתחה לשום דלקת בכליות יכולים לבטל לי שאיבה/החזרה? האם זה יכול לפגוע בהצלחה?

אם את לא חולה, לא יבטלו ולא יפגע.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית