מקרה שאשמח לשמוע דעתך

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/03/2024 | 20:34 | מאת: Linoy

אשמח מאוד מאוד לדעתך סליחה על התיאור 🙏🙏 חוששת שזה פטריה מסוג קנדידה 😞.. בזמני סביב ימי ביוץ יש לי באופן קבוע אך ורק בימים של סביב ימי הפוריות החודשיים הפרשות לבנות מאוד ולא שקופות מרקם שמזכיר קוטג' לפעמים יש לי במהלך החודש כאב בקיבה מסוג של התכווצויות בבטן.. ממש כאב מסוג התכווצאות כאילו דקירות ולא כאב רגיל. התחושה היא תחושה של דקירות סביב ימי הפוריות בחודש. חוץ ממה שרשמתי אין דברים נוספים. זה יכול להיות קנדידה בתסמינים האלה? אציין שבזמן ההפרשות לפעמים מלווה לזה כאב לא חזק בבטן התחתונה אזור הרחם וזה גורם לי להפרעות קצב לב מפחידות, אני אחרי בירור מקיף אצל כמה קרדיולוגים שאומרים שזה לא מקור לבבי אלא משהו אחר שלא קשור ללב. יש לזה דפוס קבוע סביב ימי הפוריות כולל הביוץ יומיים לפני ויומיים אחרי.. פוגע מאוד מאוד באיכות חיים ומריץ אותי כל הזמן למרמ כשזה קורה עם בדיקות לב תקינות. 1. השאלה מה נראה הגיוני שקורה לי לפי התיאור ואיך מאבחנים פטריה בנרתיק/במעיים? 2. האם גלולות נגד הריון יכולים להעלים את הפטריה ואת הביוץ/המחזור ולהחזיר לי את איכות החיים? מעולם לא לקחתי גלולות. פרופיל הורמונלי מלפני חמישה חודשים הראה שאני במצב פוריות סביר. 3. רופא משפחה לא מוכן לעזור הוא טוען שרק רופא נשים נותן גלולות ורק רופא נשים מאבחן פטריה במעיים שמלווה בהפרשות. אציין רק שהמחזור שלי סדיר כמו שעון כל חודש. תודה רבה לך .

1. לוקחים תרבית מהנרתיק ומהיציאות. 2. לא גלולות לא מעלימות פטריות. 3. אז תתייעצי עם רופא נשים שיסייע לך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית