שאלה....................

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/03/2024 | 20:02 | מאת: בת אל

מאז שנדבקתי לפני שנתיים בקורונה אני נחלשת במחזור בצורה מזעזעת, עד הביוץ אני בחולשות נוראות רק אחרי הביוץ אני מצליחה לקום מהמיטה. הרופאים לא מבינים מה יש לי בבדיקות דם שגרתיות לא רואים כלום. מה כדאי לבדוק? למה כשאני לוקחת פרי מלוט אז אני מרגישה יותר טוב? 1. המצב מתאים אולי לתשישות האדרנל? שהבלוטה לא מייצרת מספיק הורמונים? ומה ניתן לעשות כדי לעזור לבלוטה? 2. ממתי מותר לי לקחת את הפרי מלוט? מותר לפני הביוץ? תודה לך פרופ'

1. אפשר לקבל תמיכה הורמונלית בהתאם לבעיה. 2. מותר בהוראת רופא.

24/03/2024 | 13:13 | מאת: בת אל

שכחתי לכתוב לך שהלכתי בעבר לרופא ושמע על הבעיה שלי ניסה להביא לי DHEA ופרגנלונון זה התמיכה ההורמונלית שהתכוונת? כי זה עשה לי תופעות לוואי גרועות שנחלשתי עוד יותר והוא טען שאתעקש לקחת 4 שבועות עד שהגוף יסתדר? נראה לך שמה שהביא לי יכול לעזור לחולשה של האדרנל לבצע מחזור? לזה התכוונת?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית