פרימולט נור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/03/2024 | 21:24 | מאת: קרן

שלום 1.מה מטרת פרימולט נור שניתן כמה ימים לפני תחילת הווסת? 2.מה בדיוק זה מאפס? 3.האם זה מסנכרן אץ הזקיקים? תודה

1. לעתים זה ניתן על מנת לדחות את הווסת. 2. יכול למנוע עליה מוקדמת של ה- FSH. 3. לעתים יכול לסייע.

13/03/2024 | 09:47 | מאת: קרן

תודה 1. וסת צריכה להגיע ביום שישי בערך , אני ביום 23 של הcycle ויש לי 2 זקיקים של 2ממ ואחד של 9ממ ואחד שבייץ. אמרו לי מהיום עד יום שבת לקחת פרימולט נור 2 כדורים וביום ראשון לעשות בדיקת דם. האם נשמע לך סביר שזה יסנכרן את הזקיקים או שזה יכול להקטין את הזקיק של 9 מ"מ? 2. האם משנה אם לוקחים 2 בערב או שצריך לקחת אחד בוקר אחד ערב? 3. האם אני עדיין יכולה לקבל וסת ביום שישי למרות שאתחיל לקחת פרימולט נור?

1. יתכן ויעזור. 2. לא משנה. 3. יכולה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית