מעקב זקיקים אשמח לתשובה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/03/2024 | 21:11 | מאת: אסנת

ביצעתי מעקב זקיקים החודש בנתים פעמיים רציתי לשאול אם יכול להיות שבפעם הראשונה שהלכתי למעקב יום 12 למחזור היה כתוב שחלה ימנית זקיק 13 שמאלית 10 יומיים לאחר מכן שחלה ימנית 12 שחלה שמאלית 13 יתכן שבשחלה ימנית הזקיק קטן מה זה אומר? כל שאר התוצאות עובי רירית 7.7 לאחמכ 8.3 רירית סדירה הערות לזקיקים: נצפו מספר זקיקים קטנים האם התוצאות טובות????אשמח לתשובה

הבדיקות לא מאד מדויקות ולכן יכולים להיות הבדלים בין המדידות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית