קושי לא ברור בטיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/03/2024 | 16:21 | מאת: אלינור

שלום אני. בת 39 - לפי כל הרופאים הפרופיל הורמונלי שלי תקין, רזרבה שחלתית פי 2 מהממוצע לגילי ואני בטיפולים כבר 8 חודשים שמתוכם הגעתי פעם אחת להזרעה ופעם אחת שאיבה ( פעם פספסו ביוץ,פעם יותר מדי זקיקים, פעם לא היו בכלל) במעקב זקיקים לפני השאיבה נראו כ25 זקיקים בגדלים שונים - הכי הרבה 19 (כמה כאלה) אבל בפועל נשאבו רק 11 ביציות ויום למחרת נאמר לי שרק 2 הופרו ויום אחרי זה אמרו שאף ביצית לא התפתחה ( אמרו לתת עוד יום אולי משהו ישתנה אבל זה לא נראה אופטימי) מה יכול לגרום לזה ? יש פער מאוד גדול בין הרופאים שאומרים לי שהכל תקין ושאני מבורכת מבחינת ביציות ונתונים לעומת תוצאה בפועל ששום דבר לא זז… האם יכול להיות שעשו משהו לא תקין בשאיבה? ( השאיבה בוצעה אחרי הורמונים מהיום השני של המחזור עד 36 שעות לפני )

אין לי מספיק נתונים על מנת לייעץ לך, אבל כדאי לשבת עם הרופא המטפל דוח המעבדה ושיבהירו לך מה המצב.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית