סלט טונה אחרי החזרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/03/2024 | 00:38 | מאת: דינה

היום אני כשבוע פחות יום לאחר החזרה של עוברים הייתי באירוע קייטרינג בעבודה ואכלתי סנדוויץ עם סלט טונה וביצה קשה מיד אחרי זה הרגשתי רע בבטן האם מזון זה יכןל לשבש קליטה? יתכן ובגלל שזה מזון שלא בושל ביתי וכנראה בדיעבד לא בתנאים סטריליים זה ידפוק ההחזרה? אם זה סלט טונה עם מיונז עם ביצים זה מסוכן עוד יותר?

מזון לא מסכן קליטת עוברים.

11/03/2024 | 11:58 | מאת: .

אם כך למה האיסורים על נבטים ביצים לא מבושלות דגים נאים מוצרי חלב לא מפוסטרים ?

החשש הוא לזיהום נדיר עם ליסטריה או סלמונלה. חלב לא מפוסטר באמת לא חוקי למכירה כי הוא עלול להוביל לזיהום עם ברוצלוזיס. לא יודע איפה תצליחי למצוא בישראל מוצר חלב לא מפוסר ולא חוקי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית