מחזור בעזרת הורמונים אחרי הפלה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/03/2024 | 21:13 | מאת: הודיה

שלום וברכה פרופ זיידמן, עברתי הפלה ואצטרך לעבור היסטרוסקופיה כדי לנקות את הרחם משארית. מאחר והמחזורים לא סדירים והאסטרוגן נמוך, נראה שאצטרך תמיכה הורמונלית כדי להביא את הדימום הבא. רופא אחד הציע דופסטון לחמישה ימים (השתמשתי בעבר ועבד מצויין). רופא אחר אמר שלטובת המצב כדאי להשתמש בתכשיר המכיל אסטרוגן+ פרוגסטרון ל-21 יום. מה לדעתך עדיף ומדוע? תודה רבה!

עדיף תכשיר עם אסטרוגן כמו פרוגילוטון שיעבה את הרירית וכך ימנע היווצרות הידבקויות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית