האם לקחת אבקת אינוסיטול פלוס

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/03/2024 | 15:55 | מאת: מחכה---

אחרי יותר מחצי שנה שלקחתי אקוקלומין התחלתי לקחת זריקות גונל אף חודש אחד לקחתי 50 בכל יום וזה יצר 3 זקיקים גדולים עצרתי והממלצה היתה לקחת חודש הבא 25 בחודש הבא הייתי אצל רפלקסולוגית וביום ה20 למחזור יש רק זקיק אחד 10*10 עם עובי אנדומטריום 8.5 (ביום ה-16 היה זקיק 9*10 ועשיתי עוד טיפול רפלקסולוגי ולא מספיק קידם) הרפלקסולוגית המליצה להתחיל לקחת אבקת אינוסיטול פלוס כבר מהחודש- האם זה מומלץ? האם כדאי לחזור לרופאת פוריות ולקחת את הזריקות? אשמח מאד למענה!!! תודה רבה!!!!

הזריקות יעילות יותר, אבל האינוסיטול בטוח יותר.

10/03/2024 | 20:49 | מאת: מחכה---

מה הד"ר ממליץ?

אם יש סבלנות רבה עדיף אינוסיטול, שלעתים מאפשר חידוש של הביוץ העצמוני. אם רוצים להשיג תוצאות מהירות ומוכנים להסתכן בהיריון מרובה עוברים, עדיף זריקות להשראת ביוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית