טיפול קוסמטי בהריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/03/2024 | 07:19 | מאת: רומי

היי פרופ גיליתי שאני בהריון לאחר טיפולים, שבוע 5. לפני כן, התחלתי סדרת טיפולים קוסמטיים המבוססים גלי רדיו ועיסוי לימפטי לטיפול בחוסר אחידות בעור . זה גורם בעצם לזרימת דם ולימפה, סילוק פסולת מהגוף ועל ידי כך שיפור מראה העור ( באזור הישבן והשכיבה היא על הבטן). המכשיר קצת מחמם את האזור. הקוסמטיקאית טוענת שכיוון שמדובר בעצם בהמרצה של דם ולימפה זה עשוי לגרום להפלות, עם זאת, נראה לי תמוה כי הטיפול משפיע רק באזור הנקודתי. מה דעתך? האם ניתן להמשיך בהריון? ואם לא בשליש ראשון אולי בשליש שני? תודה

אני לא יודע אם בטיחות השיטה נבדקה בהיריון. תבררי במרכז ליעוץ טרטולוגי בהיריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית