בדיקת afc בגישה בטנית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

09/03/2024 | 19:04 | מאת: אפי

מה הרגישות של בדיקת afc בגישה בטנית? ביצעתי ביום ה2 למחזור והיה קשה לטכנאית להדגים את השחלות בסיף אכשהו הצליחה ואמרה שראתה זקיק אחד בקוטר 12 ממ ועוד אחד קטן קצת מ10 בשחלה השניה..האם יתכן שיש זקיקים קטנים יותר שפשוט לא הצליחו להדגים? ידוע מאיזה קוטר של זקיק הבדיקה רגישה כאשר מבוצעת דרך הבטן מיוצר לציין שהתשובות מאוד הלחיצו אותי ( הפרופיל ההורמנלי היה סביר fsh 7.6 lh 3.6 ואסטרדיול 260) אודה לדעתך ואם אפשר להרגעתך

תלוי באישה. יש נשים רזות מאד שרואים אצלן היטב את השחלות ויש מקרים שקיים קושי. אולי תעשי בדיקת דם ל- AMH.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית