אספטרופם ואנדומטרין תמיכה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/03/2024 | 16:01 | מאת: אפרת

היי, האם יש חשיבות לזמן קבוע בלקיחת הכדורים והנרות? בבוקר בסופש אני לוקחת 3 שעות אחרי, האם תקין?

08/03/2024 | 16:57 | מאת: אפרת

ובנוסף, האם אחד מהם עלול להשפיע על תוצאת בדיקת הריון ביתית? (הבנתי שיש זריקה או כדור שמשפיעים אם זה בסמוך). תודה

יש חשיבות לזמן קבוע בלקיחת הכדורים והנרות, כי זה מבטיח רמות קבועות בגוף של התמיכה. רק זריקת אוביטרל משפיעה על תוצאות בדיקות ההיריון.

09/03/2024 | 17:15 | מאת: אפרת

תודה פרופ. אם כך, אני מפזרת את האסטרופם בוקר פה, אחהצ (נרתיק) וערב פה. זה תקין?

כן

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית