היי ד״ר בדיקות לפני הזרעה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/03/2024 | 14:44 | מאת: חן

לאחר 3 סבבים עם לטרוזול שהגוף בייץ תקין אבל לא נקלט עברתי לזריקות גונאל במינון 50 במשך 7 ימים לוקחת אותם עשיתי בדיקות דם ואולטראסונד זקיקים היום וזאת התוצאה אסטרידול - 625 פרוגסטרון - 2.6 Lh - 4.5 שחלה ימנית - זקיקים קטנים שלחה שמאל - זקיק גודל 13 מ״מ ועוד זקיקים קטנים בגודל עד 10 הרופא הנחה להמשיך 3 ימים עד יום ראשון גונאל 50 ולחזור שוב לבדיקות השאלה שלי אם הגוף מגיב טוב לגונאל לפי הבדיקות ובנוסף האם פרוגסטרון 2.6 זה תקין ? כי אנחנו יודעת שבין 3-6 זה כבר ביוץ אבל הזקיק עוד קטן בשביל ביוץ

08/03/2024 | 15:21 | מאת: חן

שכחתי לציין שהעובי רירית 7.3 מ״מ

את מקבלת מינון נמוך מאד של גונאל ובהתאם התגובה מתונה מאד. רמות הפרוגסטרון תקינות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית