בדיקה ביתית שלילית.

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/03/2024 | 09:21 | מאת: אור

בוקר טוב פרופ', ב 20/2 בוצעה החזרה של 2 עוברים טריים ביום התפתחות 3. הסבב החלטתי שלא מעוניינת בתמיכה, למעט מזרק שלם של אוביטרל ביום ההחזרה בלבד. כמובן בכפוף לביצוע בדיקת פרוגסטרון שבוצעה ביום של ההחזרה שעמדה על 116. מחר (3/3) אמורה לבצע בדיקת בטא. לא התאפקתי ועשיתי הבוקר בדיקה ביתית שיצאה שלילית. האם יש סיכוי שבכ"ז יצא חיובי בדם? אציין כי המחזור שלי סדיר כל 28 יום ולרוב יש לי סימנים מקדימים של הפרשות והפעם כלום.

בדיקת דם ללא ספק מדויקת יותר בשלב זה. מחקרית, התמיכה קשורה בסיכוי גבוה יותר משמעותית להיריון גם כאשר רמות הפרוגסטרון בדם טובות.

03/03/2024 | 13:20 | מאת: אור

עשיתי בדיקת דם והתוצאות: אסטרודיול 1012 פרוגסטרון 14.8 בטא 36 מהבוקר יש לי דימום וכאבים שמזכירים מחזור. מה זה יכול להיות? מחכה להנחיות מהרופאה שלי. אבל המתח הורג אותי!

04/03/2024 | 10:00 | מאת: אור

בוקר טוב פרופ', אודה למענה מה משמעות התוצאות. עדיין יש לי דימום חלש-בינוני. מחר אמורה לחזור שוב על הבדיקות.

04/03/2024 | 19:23 | מאת: אור

אפשר מענה בבקשה

בדיקת הדם חיובית אבל הערך נמוך. אפשר להגביר את התמיכה ולחזור על הבטא בעוד יומיים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית