דימומים ובטא חיובית לפני איחור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/03/2024 | 12:02 | מאת: נטלי

שלום ד"ר ביום ה11 אחרי הביוץ (3 ימים לפני האיחור ) עשיתי בטא והערכים היו - 74 בטא ופרוגסטרון 74.2 ללא אוביטרל. מקבלת 3 פעמים ביום דופסטון וכבר 4 ימים יש עדיין הכתמות חומות ולעיתים משולבות עם טיפות דם . לא מצריך פד . 1. למה זה קורה ? 2. יש עוד משהו אפשר להוסיף כדי לתמוך ? 4. האם הבטא תקינה ללפני איחור? 5. יום ראשון (שזה 14 יום מהביוץ) צריכה לבדוק בטא , מה הערכים שצריך להיות בערך?

1. שינויים ברירית הרחם בתחילת ההיריון. 2. זריקות פרוגסטרון. 4. כן. 5. 100~

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית