שאלה לגבי תזמון הפלה בכדורים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/02/2024 | 13:19 | מאת: טליה

היי פרופ זיידמן, בשבוע 7 התגלה שק הריון ללא עובר. בשבוע 8 הפסקתי תמיכה וכעבור כמה ימים התרחשה הפלה טבעית. כמעט כל תוכן ההריון יצא מלבד שארית מוזנת בכלי דם בגודל 1.5 ס״מ. הרופא שמטפל בי המליץ על סשן כדורים להפלה. אני היום בתחילת מה שהיה אמור להיות שבוע 10. רציתי לשאול: 1. אני מבינה שיש משמעות לשבוע מבחינת דדליין להפלה בכדורים. האם במקרה שלי, בו רוב התוכן ההריוני כבר יצא יש משמעות לשבוע? 2. מאחר ואני עוד קצת מדממת, האם זה בסדר לחכות עוד קצת ולתת לגוף אפשרות לסיים את התהליך לפני שאני פונה לכדורים? 3. מה לדעתך הדדליין מבחינת זמנים שבו חייבים להוציא כל מה שנשאר כדי שלא יהיו סיבוכים או הדבקויות? אני מעדיפה לא לקחת את הכדורים ומנסה להבין כמה זמן סביר לחכות בלי להסתכן. תודה רבה על התשובה ועל הפורום המאוד מועיל ותומך 🙏🏻.

1. אין משמעות. 2. אפשר. 3.בשבועות הקרובים. דווקא הכדורים יקצרו את התהליך ויקלו עליך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית