שאלה על טיפטופי דם....

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/02/2024 | 12:30 | מאת: אנונימית

1. שאלה שלי האם המחזור קיים עבור מערכות הגוף כי זה בריא לאישה כגון ניקוי רעלים חיזוק דם, לא יודעת מה. או שזה נטו מהלך בגוף רק עבור פריה ורביה? ואפשרי לעצור אותו וזה לא משפיעה על מערכות אחרות בגוף כשהוא לא עושה את המחזוריות שלו? 2. כאשר אני לוקחת כדור כמו פרימלוטנר זה אפשרי לקחת גם כשמופיע באמצע טיפטופי דם ולהמשיך הלאה ולא להיתיחס אלהם? כי עדיף לי טיפטופים מאשר מחזורים כבדים.

1. אין תפקיד לווסת מלבד להבטיח שריירת הרחם התפרקה. 2. אם יש צורך אפשר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית