הריון ivf שלא התפתח לעובר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/02/2024 | 15:53 | מאת: ספירי

היי פרופסור רציתי לשאול שאלה. ivf ראשון שבוע 7 שק הריון בלבד ללא שק חלמון. מובן לי שההריון לא תקין. הרופאה אמרה שזה יחסית נדיר שזה קורה כי זה ivf . האם זה שכיח הדבר? יש משהו שניתן לעשות בהמשך? תודה

השכיחות מאד תלויה בגיל שלך. יתכן ובדיקת PGTA לפני החזרת העובר תפחית את הסיכון.

27/02/2024 | 23:11 | מאת: ספירי

אני בת 29 זה ivf ראשון החזרה של עובר יום 4 טרי. השאלה האם לנסות שוב או שאתה ממליץ על הבדיקה ובמידה ודבר כזה קורה שוב לעשות בדיקה? האם דבר זה לא שכיח?

בגיל שלך זה קורה בכ- 10 אחוז מההריונות. כלומר סיכוי מצוין שזה מקרי ולא יקרה שוב.

27/02/2024 | 23:56 | מאת: ספירי

תודה רבה על תשובתך ועל כל העזרה. האם אתה חושב שבהחזרה הבאה אם אקח פרדניזון זה יכול לפתור את הבעיה אט שאין קשר? תודה

אין קשר

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית