קיום יחסי מין לפני החזרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/02/2024 | 22:54 | מאת: דניאלה

פרופ שלום, קוראת במקומות שונים על כל נושא יחבי מין לפני ואחרי החזרה. נראה שהדעות שונות. מה עמדתך/ דעתך בעניין יחבי מין לפני החזרה? נניח ערב לפני.. האם יש סיבה למה לא? או יתרונות? תודה

26/02/2024 | 23:10 | מאת: דניאלה

אגב, מדובר על החזרת מוקפא (אני לא אחרי שאיבה). נוטלת אסטרופם.

המחשבה שנוכחות זרע ברחם תשפר את סיכויי ההשרשה, אבל התמיכה המחקרית לכך לא גדולה.

27/02/2024 | 22:23 | מאת: דניאלה

תודה. אז בעצם זה אומר שעדיף לקיים יחסי מין ביום ההחזרה? או יום אחרי? או שגם לפני יום ההחזרה? (כדי שיהיה רלןונטי להשרשה)

גם לפני יום ההחזרה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית