תוצאות של בדיקת מי שפיר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/02/2024 | 07:03 | מאת: מודאגת

עשיתי אתמול שקיפות עורפית, (אני בשבוע 12+4) והיו לנו 3 מדידות אחת 1.8, השניה 2 , והשלישית 2.3 הרופא אמר לי שהכל טוב וזה תקין אבל אני עדיין בחששות. אבל זה בגלל שבהריון הקודם שלי היה לי מדידה של 2.5 פעמיים, ו 2.8 פעם אחת, וזה דיי גבוה, ולצערי המי שפיר לא יצא טוב ונאלצתי לבצע הפסקת הריון

אולי תעשי עכשיו בדיקת NIPT ותקבלי תשובה גנטית ראשונית מדויקת יותר.

26/02/2024 | 12:42 | מאת: מודאגת

זהו ששכחתי לציין שבהריון קודם גילינו שאני נשאית של תוספת מקטע בכרומוזום 15 (דופלקציה) ומשום שאני נשאית אז ה NIPT יראה תשובה כוזבת או לא, של התוספת מקטע, כי לוקחים את הדם ממני, ולא ישירות מהעובר. בכל מקרה ההריון הזה אחרי הליך של pgd ומה שאקטואלי במצבים כאלה לפי מה שהבנתי זה או מי שפיר או סיסי שילייה, ואני לא אעשה סיסי שילייה כי ההריון הזה מאוד יקר לי ואני לא רוצה לסכן אותו :/

השקיפות בעיקר מעריכה את הסיכון לתסמונת דאון ו- NIPT יוכל לשלול את התסמונת הזו גם אצלך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית