המשך שאלה בעניין תמיכה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/02/2024 | 04:55 | מאת: מילי

שאלתי לגבי הפסקת קרינון בערב ונטילת אוביטרל במקום באופן חד פעמי אתמול החזרה הייתה החזרה (עובר יום 3 בת 43). עד אז לקחתי 9:30 בוקר ערב קרינון אתמול לקחתי קרינון אחרי החזרה 12:25 לא ראיתי תתושבה שלך אז לקחתי אוביטרל 12 בלילה ולפנות בוקר 4:45 ראיתי את התשובהשלך ולקחתי קרינון האם פגעתי בתהליך? הרגשתי כמו בלאגן בבטן ורעשי קקריסה שקורה לי תמיד כשהתהליך נפגע מירידת פרוגסטרון גם בבוקר אחרתי לקחת את הקרינון בגלל ההחזרה ממש בלחץ תודה

את יכולה לעשות בדיקת דם לפרוגסטרון לוודא את היעילות של האוביטרל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית