אי לקיחת אוביטרל 48 שעות לפני שאיבה..

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/02/2024 | 07:18 | מאת: יהלה

שלום ותודה... שאלותיי : 1. אם לא נטלתי את האוביטרל (וגם לא את הדקפפטיל)..על פי ההוראות..האם להגיע מחר לשאיבה? יש זקיק אחד מפותח למרות טיפול עם פרגובריס ואלונבה. 2. אם היה ביוץ כי לא לקחת את מה שצריך כאמור, האם אולי יבצעו לנו שם הזרעה במקום שאיבה?..

1. צריך לברר עם הרופא המטפל. הסיכוי שתמצא ביצית קלוש. אולי חבל על ההתחייבות של הקופה. 2. רעיון טוב.

25/02/2024 | 06:38 | מאת: יהלה

אבל אם זה יום הביוץ(אצלי זה תמיד יום 14...בטבעי..והזמינו אותי לשאיבה ביום זה-היום..ואני אפילו מרגישה את כאבי הביוץ..) הלא יתכן סיכוי טוב שכן ימצאו את הביצית ?...

לא, הסיכוי לא גבוה ללא אוביטרל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית