tsh שעלה בפתאומיות...

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/02/2024 | 17:18 | מאת: ספירי

שלום פרופסור רציתי לשאול שאלה נוספת עשיתי ב27.1 החזרה ועכשיו בבדיקות דם tsh גבוה 13.22 מציינת שחודשיים לפני היה תקין לחלוטין. 1.האם זה קרה מההורמונים שנטלתי? 2.או בגלל ההריון עצמו? 3.האם זה יכול לסכן את ההריון? הרופאה כתבה לי להתחיל יוטירקס 100 מקג מנסה להבין למה פתאום זה קרה ומה ההשלכות. תודה.

1. לא 2. לא 3. יכול לסכן את העובר אם לא יטופל.

19/02/2024 | 17:46 | מאת: ספירי

כל הזמן הבלוטה הייתה ממש מאוזנת בחיים לא הייתה לי איתה בעיה. לפני חודשיים עשיתי בדיקת דם ויצא תקינה לחלוטין לא יודעת למה זה פתאום קרה הייתי בטוחה מההורמונים או מההריון הרי למה שהבלוטה פתאום תצא מאיזון?

לעתים הבלוטה יוצאת מאיזון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית