שאלה על התקן KYLEENA

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/02/2024 | 12:19 | מאת: בת אל

שלום פרופ' אני מעוניינת בהפסקת הווסת רציתי לדעת אם התקן KYLEENA בגיל 42 מפסיק את הווסת או לפחות ממעיט בהרבה את הכמות והתופעות ואם כן תוך כמה זמן מההתקנה.? תודה.

בד"כ תוך חודשיים שלושה יש ירידה משמעותית בכמות הדמם הווסתי.

18/02/2024 | 15:06 | מאת: בת אל

מה עדיף כדי שיהיה כמה שפחות דימום (כולל זמן הסתגלות) התקן KYLEENA או מרינה? תודה.

מירנה

18/02/2024 | 19:23 | מאת: בת אל

בגלל שאני שומרת טהרה וקשה שיהיה 3-6 חודשים דימומים בגלל המרינה, אפשרי ואם יעזור לקחת בתקופה זו פרימולוט נור עד שהגוף יתרגל לא לעשות דימומים ומחזור?

אפשר

18/02/2024 | 20:44 | מאת: בת אל

1. אני כעת לוקחת כדורי פרימלוט נור מעדיפה להתקין כעת את המרינה אפשרי? 2. אם אישה נמצאת עם מרינה 10 שנים עד גיל המעבר ובעצם לא קיבלה מחזור מה קורה לכל הביציות שלה שבעצם לא השתחררו עם מחזורים?

1. אפשר. 2. המירנה משפיעה על רירית הרחם ולא משפיעה על הביוץ בשחלות. גם תחת גלולות נמשך גיוס הזקיקים והתרוקנות השחלות גם כאשר אין ביוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית