מתן זרע לפני הפרייה איקסי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/02/2024 | 21:28 | מאת: אור

ערב טוב, היום עשיתי פעולת שאיבה וביצעו הפרייה עם הזרע של בעלי. מחר אמורים לקבל תוצאות לגבי כמות הפריות. ביום רביעי בעלי נתן זרע כדי לחדש את ה"מלאי", על מנת שלא ייוצר מצב שלא נתן זרע במשך שבוע. שאלתי, האם עשינו החלטה שגויה, או שמיום רביעי עד היום זהו זמן סביר לקבלת כמות זרעים מספקת להפריעה. (לציין ע"מ עושים זאת באמצעות איקסי)

זה מאד אישי ההשפעה של התנזרות ממושכת על נתוני הזרע, אבל נדיר מאד שזה ישפיע על תוצאות של איקסי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית