הידבקות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/02/2024 | 21:25 | מאת: יעל

שאלה תיאורטית נניח ולבן זוג יש פפילומה . ואני יורדת לו כשהוא עם קונדום בשום שלב הפה שלי לא נוגע ישירות באיבר שלו אך ורק בקונדום. אבל נניח שהוא שם את ידו באזור הפפילומה ואז שם לרגע את היד על הקונדום שאיתו הפה שלי כן בא במגע (רק עם הקונדום) האם אני יכולה להידבק בפפילומה דרך הקונדום? זא שהוא העביר פפילומה מהיד שלו לקונדום ואני יכולה להידבק מהקונדום?

שימוש בקונדום מצמצם את האפשרות את ההדבקה בנגיף, אבל לא מונע לחלוטין אפשרות של הדבקה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית