תמיכה וגינלית לאחר החזרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/02/2024 | 09:00 | מאת: אופירה

שלום כחלק משימוש באנדומטרין לפחות פעם או פעמיים ביום מתוך שלוש הפעמים לשימוש, כשאני שמה את הטבליה יוצא מהנרתיק מלא נוזל לבן.מה עושים במצב כזה כי כל החומר יוצא החוצה לא?מצד שני גם לקחת עוד טבליה אני חוששת כי אני כבר נוטלת 3 אנדומטרין 3 דופסטון 2 אסטרופם

הפטנט (של הרוקח הישראלי עזריה) שמאחורי פיתוח פתילית האנדומטרין היא היכולת שלה להתמוסס בנרתיק, דבר שמבטיח ספיגה טובה יותר של הפרוגסטרון. נכון שתופעת לוואי שכיחה, של התכונה המיוחדת הזאת, היא "מי סיד" שנפלטים מהנרתיק. אך התופעה הזו נלקחה בחשבון בעת הפיתוח של אנדומטרין, ולכן לא צריכה לעורר חשש ביחס לספיגה טובה ומוצלחת של התרופה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית