בדיקה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/02/2024 | 06:58 | מאת: אורה

שלום, לפני שנה בפרוצדורה גרמו לקרע בפרוניקס אחורי. האם בבדיקת קולפוסקופיה אפשר לראות מאפייני צלקת בפרוניקס אחורי ? (או בדיקה אחרת?) והאם קיים נזק שאיני מודעת אליו? תודה מראש

בבדיקת קולפוסקופיה אפשר לראות מאפייני צלקת בפרוניקס האחורי ובבדיקת אולטראסאונד אפשר לראות את האזור הפנימי של הצלקת.

17/02/2024 | 21:04 | מאת: אורה

תודה. אני מבצעת אולטרסאונד ביטני, היני בתולה. בבטני לא יראו את איזור הפנימי של הצלקת, אכן? יש בדיקה חלופית? תודה

השאלה כמה הבדיקה חשובה. אפשר לעשות לפרוסקופיה לבדוק את האזור.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית