חישוב תאריך ושבוע הריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/02/2024 | 21:19 | מאת: גלית

היי וערב טוב ביום חמישי 18.1 הוחזר לי עובר יום 3 קראתי בפורום אחד שמורידים 17 ימים מיום ההחזרה ובפורום שלך רשמת שבועיים מיום ההחזרה. אם אני רוצה לדקדק אז לפי הספירה שלך אני היום בשבוע 6+0 ? בדיקת דופק ראשונה נקבעה לי ליום שני הקרוב. זה לא מוקדם מידי? כי בנות רושמות שלא אמורים לראות דופק ראשוני לפני שבוע 7 או אפילו 8

מעבר ל- 6+0 צריך לראות דופק, אז לי זה נראה מועד מתאים.

17/02/2024 | 18:48 | מאת: גלית

תודה על המענה מבחינת חישוב מדויק מורידים 14 ימים מיום ההחזרה?אם ההחזרה היתה ביום חמישי 18.1 אני היום בשבוע 6+2?כך שיום שני יהיה נכון לבדיקת הדופק

נכון

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית