מתן אנטיביוטיקה דוקסילין..

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/02/2024 | 17:59 | מאת: איריס

שלום לך..פרופ.זיידמן מקווה ששלומך טוב 🙏 התחלתי אתמול סבב..ביום 3 למחזור ..עם מנופור ואלונבה... לפני חודשיים נלקחה ביופסייה קטנה מהרחם.. בעת שריטה שהרופא ביצע לטובת הטיפול .. רק בסבב זה אמר לי הרופא שמצא משהו דלקתי .. ולקחת אנטיביוטיקה.. דוקסילין מהיום ה 1 למחזור . עד כה ( יום 4 ) לא לקחתי . 1. האם יש אנט. לא חזקה ואחרת לטיפול ?.. כי אני חוששת כי זו אנט. חזקה ונתן לי פעמיים ביום גם.. 2. אם לא התחלתי ביום הראשון למחזור.. האם כבר לא תהיה לאנטיביוטיקה תועלת לסבב זה ?....

1. זו דווקא נחשבת אנטיביוטיקה שכיחה ולא רחבת פעולה. 2. לא כל כך קריטי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית