האם לקחת חומצה פולית או פולאט ואם בכלל?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/02/2024 | 11:59 | מאת: לורן37

שלום בת 37 ללא ילדים. רופאת נשים אמרה שבגיל שלי פריון צריך לקחת חומצה פולית מינון 400 כל יום סדיר. האם לקחת? אציין שבבדיקת דם שום דבר לא חסר לי ואני לא ממש מתכננת הריון. היא אמרה שאם אכנס להריון צריך לקחת באופן כללי. באמת צריך לקחת? וקראתי שעדיף פולאט מאשר חומצה פולית כי פולאט זה טבעי וחומצה פולית היא סינטטית? תודה

צריך לקחת אם את מתכננת היריון או חשופה לאפשרות של היריון. גם חומצה פולית זה בסדר גמור.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית