ביוץ ותזמון נכון של הזרעה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/02/2024 | 00:58 | מאת: שלי

היי פרופ בדיקות מיום ב׳- אסטרוגן 1050, lh 4, פרוגסטרון קטן מ2. זקיק 16 המוביל, רירית 7.9. זה יום 12 לוסת לאחר 5 ימי איקקלומין (אותם לקחתי בימים 5-9). אני חוששת מביוץ בשבת. נתבקשתי לחזור על הבדיקות ביום ד׳. מתי אתה מעריך שיהיה הביוץ? האם ניתן לבצע מניפולציה שיתעכב לראשון או יגיע בחמישי? האם ניתן לבצע השבחה והזרעה בשישי בערב או שבת ? גם אם באופן פרטי. תודה

אפשר לתת אוביטרל על מנת להקדים את ההזרעה ליום ששי. כמובן שניתן לבצע השבחה והזרעה בשישי בצהרים או במוצאי שבת.

13/02/2024 | 14:22 | מאת: שלי

האם יש מכון שעושה השבחה במוצאי שבת? ומאיזה גודל זקיק אפשר להזריק אוביטרל? האם ניתן להגיע אלייך לפעולה בסופשבוע?

יש, לפחות בתל-אביב, מכונים שעובדים במוצאי שבת. זה תלוי גם ברמות האסטרדיול לא רק בגודל הזקיק.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית