בטא חיובית ודימום לאחר החזרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/02/2024 | 22:30 | מאת: תודה רבה

שלום פרופסור , אני אחרי שאיבה ב-24/1 והחזרה ב-26/1 , ב-7/2 בדיקת בטא 25 ופרוגסטרון 29.6 , היום 11/2 בטא - 86 ופרוגסטרון -3.7 כמו כן יש לי דימום כמו בווסת (עם מעט גושים ) אמרו לי להגביר את המינון של התמיכה ל-3 פעמים ביום ולבצע בדיקות בעוד 4 ימים 1.האם נשמע הגיוני ? 2. זה לא וודאי שזה הריון כימי ?יש סיכוי להריון תקין ? 3.האם התמיכה יכולה להזיק ? תודה רבה

1. להגביר תמיכה? כן 2 יש סיכוי מסוים גם להיריון תקין 3. לא

13/02/2024 | 12:38 | מאת: תודה רבה

שלום פרופסור , תודה על המענה עשיתי היום בדיקות והבטא ירדה ל-45 הפרוגסטרון עלה ל27.9 זה סופי הריון כימי ? כדאי להפסיק עם התמיכה ? תודה רבה מראש

כן וכן. אבל יש להתיעץ עם הרופא המטפל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית