מה הסיכוי להרות בגיל 40

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/02/2024 | 11:46 | מאת: ליבי

היי, ילדתי בגיל 39.5 ילד ראשון בהריון ספונטני לאחר החזרת עוברים שנכשלה-עברתי 2 סבבים וגם מספר הזרעות לפני (חצי שנה לפני היה הריון מחוץ רחם גם ספונטני). רציתי לדעת מה הסיכוי להרות לילד שני בין אם בטיפולים או טבעי? יש לי חצוצרה אחת והזרע של בעלי תקין למעט מורפולוגיה 0 . מתכננת להרות סביב גיל 40 וקצת 1. מה הסיכוי להרות באופן טבעי? 2 מה הסיכוי להרות בivf עם עובר אחד ועם 2 עוברים?

1. כ- 5% כל חודש. 2. אם מדובר בבלסטוציסטים איכותיים 10-20% ו- 20-30%.

12/02/2024 | 08:36 | מאת: ליבי

תודה איזה דירוג נחשב בלסטוציסט איכותי? בשאיבה האחרונה הוחזר לי עובר יום 3 בדירוג aa יחד עם עוד עובר יום 3 ולא השתרש:(

4AA הסיכוי של שני עוברים יום 3 לא להשתרש בגיל 40 הוא כ- 80 אחוז.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית