אסטרופם ונשירת שיער...

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/02/2024 | 23:48 | מאת: רינת

פרופ שלום, האם אתה מכיר ו/או שומע ממוטפלות שאסטרופם גןרם לנשירת שיער? בהריון קודם הייתה לי נשירה איומה (לקחתי אסטרופם 10 שבועות).וכעת אני לפני החזרה גם חווה נשירת שיער מטורפת. מקרי? או שידוע?? תודה

אסטרוגן משחק תפקיד חשוב בבריאות ובמחזור הצמיחה של השיער. באופן כללי, נחשב שאסטרוגן עוזר לשמור על צמיחת השיער ולהחזיק את השיער בשלב הצמיחה שלו לתקופה ארוכה יותר. עם זאת, אי סבילויות הורמונליות הכוללות אסטרוגן, בין אם בשל לקיחת טבליות אסטרוגן או אחרת, יכולות להוביל לאובדן שיער או שינויים בדפוסי צמיחת השיער אצל חלק מהאנשים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית