רמת פרוגסטרון אחרי החזרת מוקפאים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/02/2024 | 09:49 | מאת: גלי

האם רמת פרוגסטרון של 16.7 יום אחרי החזרת מוקפאים יום 3 (ללא גופיף צהוב) היא רמה תקינה? לוקחת דופסטון 3 כדורים ביום וזריקת פרונטוגסט 50 אחת ליומיים. כששאלתי את הרופא התשובה שלו היתה שלא תמיד רואים את הדופסטון והפרונטוגסט בבדיקת פרוגסטרון. לא ברור לי מה זה אומר ואיך אני אמורה לדעת אם התמיכה מספיקה...

מה שהרופא הסביר זה שבדם נבדקות רמות של הפרוגסטרון הטבעי שהגופיף הצהוב מפריש. הפרוגסטרון הסינטטי שאת מקבלת כתמיכה לא ימדד באופן מדויק בדם.

07/02/2024 | 16:59 | מאת: גלי

16.7 זו רמה תקינה לפרוגסטרון ליום שאחרי החזרת מוקפאים יום 3? אין גופיף צהוב, (אני אחרי דקפפטיל גדול). מקבלת זריקת פרונטוג'סט 50 כל יומיים ודופסטון 3 כדורים ביום. תודה על התשובה המהירה!

הערך בבדיקת הדם לא גבוה, אבל גם משקף את התמיכה הטובה שאת כבר מקבלת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית