דימומים לא סדירים בטיפולי פריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/02/2024 | 20:32 | מאת: נטלי

היי ד"ר, שנה אחרי גרידה. עברתי היסטרוסקופיה בעקבות דימומים לא סדירים לאורך הטיפולים, דימומים לפני הביוץ וגם אחרי. הורמונים תקינים . הרופא כתב רירית מעט היפרמית , אך משום מה לא לקח דגימה . 1. האם לשוב לעשות פיפל ? 2 . האם זה אומר שיש דלקת קלה ברירית הרחם? 3. מה הטיפול בדרך כלל והאם קל לטפל? 4. האם רירית כזאת יכולה לא לקלוט הריון?

1. אפשר 2. יתכו. לא ברור. 3ץ בד"כ לוקחים שבוע או שבועיים דוקסילין. 4. יתכן.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית