העברת דירה לאחר החזרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/02/2024 | 16:43 | מאת: NOT_FOUND

היי פרופסור יקר אני צריכה לעבור דירה לבד... ואמי חמישה ימים לאחר החזרת 2 עוברים האם ניתן להעביר את הדירה כלומר לסחוב לאוטו שקיות עם חפצים/בגדים וזה יום שלם של הליכה מהאוטו לדירה לצורך העמסת הדברים... האם זה בסדר או כדאי להימנע? תודה רבה!!!

06/02/2024 | 16:55 | מאת: לילך

היי יקרה אני לא רופא.ה אבל מנסיון שלי ביום העברת הדירה היתה לי הפלה. למרות שכולם אמרו לי שהכל מותר... אני ביקשתי עזרה וקצת קיבלתי אבל בעיקר הייתי לחוצה מאוד מהמעבר ושאספיק הכל וקושרת את ההפלה לזה. מציעה לך לעשות הכל כדי להיות רגועה ולקבל עזרה. זה הריון יקר.

זה לא אמור לפגוע בהצלחת הטיפול, אבל תמיד הגיוני לבקש עזרה במצבים כאלה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית