הקפאת ביציות וamh...

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/02/2024 | 08:58 | מאת: מורן

שלום פרופסור, אני מטופלת ivf pgd. אני שנה לאחר לידה ורוצה כרגע רוצה לחזור לטיפולים לילד 2. אני רוצה שלושה ילדים בעתיד. עד כה השאיבות שלי לא היו הכי מוצלחות 7-10 (מזכירה שאני pgd ולכן צריכה כמה שיותר). בשאיבות אלו היו עוברים שלא נשאים את הגן 1-2. שאלתי האם כדי לעשות שימור ביציות לפני שאני מנסה להכנס להריון? איך זה מתבצע בpgd? האם מקפיאים עוברים שלא נשאים? מקפיאים רק ביציות? בדקתי amh שתוצאתו 1.5. אשמח לדעתך האם יש צורך לאור הנתונים לבצע שימור.

בד"כ מקפיאים עוברים לאחר שנדגמו ל- PGD. הצורך בשימור קשור מאד לגילך שלא ידוע לי.

07/02/2024 | 17:52 | מאת: מורן

בת 35. אשמח להמלצה לאחר ציון הגיל. האם הamh תקין?

כן ה- AMH תקין.

07/02/2024 | 18:52 | מאת: מורן

ומה לגבי המלצתך לגבי הקפאת עוברים?

הקפאת ביציות יכולה לסייע לך להאריך את התקופה הפורייה שלך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית