סקירה ראשונה- התייעצות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/02/2024 | 08:49 | מאת: דליה

שלום פרופ' בהריון לאחר טיפולים. רופא הפריון המליץ לי לעשות סקירה ראשונה פעמיים. קבעתי אצל 2 רופאים שונים באותו שבוע בהפרש של יומיים האם הסמיכות של הבדיקות יכולה לסכן את העובר באיזשהי דרך (כמו למשל חשיפה לגלי קול). שאלה נוספת- 2 הרופאים מסתבר מקבלים באותה קליניקה. האם זה משנה מבחינת דיוק הבדיקה? תודה רבה

רעיון מאד מוזר לעשות סקירה ראשונה פעמיים. מומלץ לעשות פעם אחת אצל רופא שאת סומכת עליו.

07/02/2024 | 16:43 | מאת: דליה

תודה על תשובתך. אם בכל זאת אעשה פעמיים- האם זה מסכן בדרך כלשהיא את העובר?

לא. זה רק מיותר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית