מה עושים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/11/2001 | 18:41 | מאת: לילך

אנחנו זוג מסורתי, נשואים כשמונה חודשים. עד כה לא הצלחנו לקיים יחסים באופן מלא, כיון שאני סובלת מכאבים. אנחנו נורא רוצים ילד ולא יודעים מה לעשות. האם יש דרך לעקוף את הבעיה, אולי ניתוח? אנחנו ממש מיואשים. תודה מראש על העזרה

יש פתרונות טובים ויעילים לבעיה מהסוג שאת מתארת, שאינה נדירה כלל. ניתוח בדרך כלל אינו נדרש. פנו לרופא מומחה בתחום והוא ינחה אותכם, כך שתשיגו מהר את ההריון. ניתן להשיג הצלחה מהירה בפתרון בעיות מסוג זה.

12/11/2001 | 09:25 | מאת: לילך

באלו טיפולים מדובר? האם הם כרוכים בכאבים? האם כדאי להתייעץ במקביל עם רב? תודה

13/11/2001 | 20:01 | מאת: siri

lilach with all the respect for the rabi he will not solve your problem go to the doc he will not eat you

מדובר בטיפולים שונים שבעיקר קשורים להסבר והדרכה. הטיפולים לא כרוכים בכאב ואין סיבה לחשוש מכך (למעשה הרופא אפילו לא חייב לבדוק אותך מיד, אם את חוששת מכך). ישנם רבנים שבהחלט עוסקים בנושאים אלה ברצינות ובמקצועיות, אך בעניין של "עשה לך רב", צריך להגיע לרב הנכון. אם את מרגישה נוח יותר אם אישיות רבנית אני בטוח שתמצאי את האדם המתאים, למרות שלעתים גם "השליחים" עושים עבודה מסורה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית