דימום לאחר החזרה pgd

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/01/2024 | 05:05 | מאת: מודאגת מאוד

ביום ה7 להחזרה התחיל מעט דימום ורדרד שיצא רק מתי שתמיכה הייתה יוצאת. עד היום (ביום ה10 להחזרה) הדימום התחזק (גם בצבעו וגם בכמות). לדעתי זה לא וסת והוסת אצלי היא מאוד כבדה ופה הדימום יוצא בפולסים כאלה של קרישי/דם הכתמות דמיות (לא משהו מסיבי). מקבלת 2 אנדמטרין ו3 דופסטון. ההחזרה בוצעה לפני 10 ימים, עובד יום 4 טרי. יש לי מס שאלות ואשמח למענה: 1. משערת שהסבב לא הצליח ולדעתי הדימום הוא לא וסת. מה הדימום יכול להיות? זה לא הכתמות דמיות, זה יותר מזה. 2. במידה וביום ראשון הבטא וכאמור מיום שני התחיל מעט דימום אני אוכל להתחיל טיפול? 3. הדבר שאני הכי חוששת ממנו הוא שאני כרגע בהפלה (הדימום מעט מזכיר מקרים קודמים). האם יכול להיות ש10 ימים אחרי ההחזרה (הדימום החל כבר שבוע אחרי ההחזרה) אני חווה הפלה?

1. אולי מרירית הרחם. 2. כנראה שכן. 3. בשביל הפלה צריך קודם שיהיה היריון.

25/01/2024 | 17:47 | מאת: המשך

אני מבינה שצריך הריון בשביל זה. אבל את הבטא לא עשיתי עדין ורציתי לדעת אם יכול להיות מקרה נגיד ונקלטתי כבר יכול להיות הפלה? אנסח את השאלה אחרת. בשלב כזה, 10 ימים לאחר ההחזרה. עובר יום 4. במידה והיה נקלט. איזה שבוע הייתי אמורה להיות? ואם בשבוע כזה יש תוכן הריוני כלשהו?

עוד אין היריון בשלב כזה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית