פרופיל הורמונלי מה דעתך

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/01/2024 | 13:37 | מאת: מלי

שלום פרופ' זיידמן בת 32 המחזור החודש קצת היה ארוך בדרך כלל הוא 28 יום . והחודש הוא היה 34 יום בערך . עשיתי בדיקת פרופיל הורמונלי ביום 2 לווסת Fsh - 8.00 Lh- 3.9 Progesteron-1.2 E2- 220 אני חושבת שאם הייתי עושה את הפרופיל ביום 3 ערכי הפרוגסטרון וגם אולי ה e2 ו ה fsh היו יוצאים יותר נמוכים . כי גם המחזור היה יותר ארוך ולקח זמן להורמונים לרדת , הייתי בלחץ החודש . כי רק היום התחיל יותר דימום מאסיבי גם . מה דעתך ? והאם בסך הכל הפרופיל תקין ?

אכן תקין

23/01/2024 | 17:24 | מאת: מלי

תודה פרופ' זיידמן . לדעתך אם הייתי עושה את הפרופיל ביום השלישי לווסת יש מצב שהייתי רואה ערך נמוך יותר של e2 ופרוגסטרון ? כי הווסת נמשכה הפעם 34 ימים .

יתכן

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית