Pgd החזרת עוברים....

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/01/2024 | 12:38 | מאת: מורן

שלום, יש לי מספר שאלות: 1. איך מחליטים מתי לדגום את העובר ביום ה3/5 (במידה ואין הנחיה מהגנטיקה על כך)? במידה ודוגמים בשלב מוקדם יותר (יום 3) האם זה אומר שאיכות העוברים טובה יותר (לפי ההגיון יש יותר תאים לדגום) 2. במידה ודגמו יום 3 והחזירו יום לאחר מכן. האם זה נקרא שהחזירו לי יום 3 או 4? 3. איזה הנחיית יש לאחר החזרה? למעט יחסי מין שיש מניעה עקב הpgd? האם מותר להרים משקל לדוגמא של 11 קילו? האם ספורט ניתן לעשות? (לדוגמא כפיפות בטן)? כמה זמן יש להמנע (אם בכלל) מכל אלו? 4. האם כאבים (מעין דקירות בבטן וכאבי גב תחתון) מספר שעות אחרי מעידות על כשלון? לפי מה שקראתי זה יכול להיות התכווצות והדבר יכול לפלוט את העובר

1. יותר בטוח לדגום ביום 5. 2. יום 4. 3. מותר. להימנע מעישון ואלכוהול. 4. לא.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית